DJ-230J Pedal Frame Angle Jointing Machine

Pedaran pondok:

DJ-230J mangrupikeun pedal Angle joint joint mesin mangrupikeun mesin mékanis Angle indéks mesin gabungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

1, Cocog sareng lingkungan produksi tanpa kakuatan hawa anu dikomprés.

2, Operasi gampang, noise rendah, struktur anu kuat sareng daya tahan

Fitur

1, Éta ramah-panggunaan, ngajantenkeun sistem damel ngan kedah sababaraha detik.

2, V-kuku bakal ngalih nyalira handapeun méja kalayan sistem. Éta henteu kedah mindahkeun pigura deui. Ieu ngandung harti urang tiasa kéngingkeun langkung bingkai standar.

3, Éta tiasa ngendalikeun kualitas pigura sareng ningkatkeun efisiensi Gawé! Tiasa 9 Posisi Baji, Dugi ka 9 Baji per Posisi, ieu hartosna anjeun tiasa ngajantenkeun bingkai ageung anjeun langkung kuat.

4, Aya dua panangan dina méja, Éta bakal nyorong pigura kedah babarengan sareng ngantepkeun aranjeunna kedah kaayaan standar. Urang tiasa nga-frame langkung gampang sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé.

Spésifikasi lengkep:

DJ-230J Petal Photo Frame Angle Jointing Machine

Barang No. DJ-230J
Ngaran Produk Petal Poto Pigura Angle Jointing Mesin
Max. Lebar damel 80mm
Min. Lebar damel 6mm
Maks. Jangkungna gawe 80mm
Min. Jangkungna damel 6mm
Ukuran kuku 5-7-10-12-15mm
Ukuran tipeu V 5-7-10-12-15mm
Jangkungna méja damel 900mm
Ukuran sakabéh L350 * W480 * H1100mm
Beurat bersih 50kg
Ukuran paking L450 * W490 * H1100mm
Beurat kotor 58kg

Beungeut mesin:

Main

Kalayan panangan anu langkung panjang:

detail 5

Kelopak

detail 4

90 Gelar gabungan:

detail 1

Ngumpulkeun kuku:

detail 2

Produk gabungan

Detail 6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami